Marti Michell klub

Posted on by heidi

Tilmeld dig vores Marti Michell klub

Hver måned får du et mønster specielt designet af Marti Michell til klubmedlemmerne. Du kan hente mønstret i butikken en lørdag hver måned, hvor du samtidig får en demostration af redskabet, der bruges i møsnstret. Sammen med mønstret får du også en dansk oversættelse. Har du lyst , kan du købe et sykit, så kan du gå hjem og gå igang med det samme. sykittet skal bestilles før klubdagen. Har du ikke mulighed for selv at hente mønstret i butikken, kan vi sende det til dig. Du betaler selv for portoen. Ca. 1 uge før klubdagen i butikken, får du tilsendt en mail, så du på forhånd er orienteret om hvordan månedens mønster samt månedens projekt ser ud. Det koster 175,- (+ evt. porto) at blive medlem af klubben. Medlemskabet varer i 4 måneder med start i okt. 2013.

Du får følgende fordele som medlem af klubben:

Et eksklusivt mønster hver måned

20% rabatl  på månedens redskab

20% rabat på månedens sykit

10% på alle andre Marti Michell redskaber

10% på alle stoffer i butikken

Marti Michell pin- hvis du ikke har været medlem af klubben før.

Kom og vær en del af denne spændende klub!

Tilmelding i butikken eller via mail.

Klubdage: lørdage

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.