Velkommen til Stjerne Stoffers 

Efterår 2018

OBS! Du kan se billeder af de forskellige kursus modeller og købe pladser på holdene på vores webshop.

Så er vi klar med kursusprogrammet for efterårs sæsonen 2018. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lyse, hyggelige kursuslokale. Kursuslokalet ligger i stueplan, og der er adgang til lokalet direkte fra gaden af.

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser denne sæson. Både kurser, der især henvender sig til begyndere, kurser, der kræver noget øvelse, spændende taskekurser

På alle vores kurser, har vi max. plads til 7 personer. Det giver mulighed for små hyggelige hold, hvor der er god tid til at lære de forskellige teknikker.

Dette betyder dog også, at holdene hurtigt bliver besat, og derfor råder vi dig til, at beslutte dig hurtigt, hvis du vil med på et af holdene.

På alle kurserne er en lektion 45 min.

Ca. 8 dage før hvert kursus, vil du modtage et brev eller en e-mail med en liste over de materialer, du får brug for til kurset. Til de fleste kurser tilbyder vi sykits, der indeholder alt, hvad du skal bruge. Information herom, får du i kursusbrevet. Hvis du mangler materialer, er der altid mulighed for at handle i butikken før og efter et kursus. På kursusdagen får du 10 % rabat på alle varer.

Tilmelding foregår i butikken, eller pr. e-mail, efter ”først til mølle princippet” Betaling foregår i butikken, når du tilmelder dig.

Desværre har vi haft en del, der har tilmeldt sig et kursus, men ikke er mødt op på kursusdagen. Derfor har du først plads på holdet, når du har betalt. 

På alle vores kurser udleverer vi kursusmateriale med alle informationer og instruktioner til kursets emne. Kursusmaterialets pris er indregnet i kursusafgiften.

Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et kursus forbeholder vi os retten til at aflyse kurset ca. 8 dage før.

Læs kursusomtalen grundigt, inden du tilmelder dig, så du er sikker på, at kurset også er noget for dig. Mange af vores kurser foregår efter amerikanske mål og kan ikke laves om til centimeter. Når du tilmelder dig et sådan kursus, er det derfor en rigtig god idé, at du kender lidt til inch mål og evt. ejer eller kan låne dig frem til en lineal med inch mål.

Det er muligt at låne en symaskine i butikken, hvis du ikke har mulighed for at medbringe en selv. Reservér ved tilmelding.

 

Til alle kurser må påregnes materialeudgifter, og evt. forberedelse hjemme inden kursusdagen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os i butikkens åbningstid:

 

Mandag: kl. 10-17.00

Tirsdag: kl. 10-17.00

Onsdag: Lukket – vi har kurser hele dagen

Torsdag: kl. 10-17.00

Fredag: kl. 10-17.00

Lørdag kl.10-14

 

OBS! Inden et kursus trænger vi til en lille pause, derfor butikken har lukket fra kl. 17.00-17.45

på kursusdage. Tak for jeres forståelse J

Stjernestoffer

Frederikssundsvej 180

2700 Brønshøj

 

Telefon: 38 28 55 75

Email: stjernestoffer@mail.dk

Webshop: www.stjernestoffer.dk 

Vel mødt til en kreativ sæson!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold nr. 1818: Lynlåse

Lynlåse kan få selv den mest garvede quilter til at vende sig rundt og finde et andet projekt at lave.. På dette kursus kan du lære forskellige NEMME teknikker til, hvordan du syr lynlåse i tasker og lommer. Undervejs syr vi en taske, som du skal sy færdig derhjemme.

Vi syr på maskine og bruge amerikanske mål. Kurset er for let øvede quiltere.

Torsdag d. 25. oktober kl. 18-22

5 lektioner. Pris 300kr

Underviser: Stine, UDSOLGT

 

Hold nr. 1819: Rose- paper piecing

Paper Piecing er meget populært i øjeblikket, og hvis du endnu ikke har prøvet det, eller gerne vil sy noget mere, er chancen her. Vi syr denne fine rose, der har et færdigt mål på ca. 15 X 15cm. Blokken kan fx bruges til små mug rugs.

Vi syr på maskine og kurset er for alle

Torsdag d. 8. november kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine

 

Hold nr. 1820: Rester

Hvis du er ligesom de fleste andre quiltere, så gemmer du på alle små og store rester fra de projekter, du har syet. Inden de begynder at vælte ud over siderne på din reste kurv, skulle du måske vælge at deltage i dette kursus. Vi begynder med at snakke om, hvordan du kan sortere og få styr på dine rester. Hvordan kan de opbevares smartest, så der er system i det, og du nemt kan finde det, du har brug for. Og du skal naturligvis også sy. Der vil være ca. 5 forskellige resteprojekter at vælge i mellem – store og små. Så tøm kurven og kom i gang med din dårlige samvittighedJ

Vi syr på maskine eller i hånden. Kurset er for alle. OBS: De fleste af mønstrene er skrevet i inch mål. Projektet, du vælger, skal højst sandsynligt sys færdigt derhjemme.

Torsdag d. 22. november kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine

 IMG_1914

 

 

 

 

 

 

Hold nr. 1821: Rund pude

Bogen New York Beauties and Flying Geese er super populær i øjeblikket. På dette kursus kan du sy en af de runde puder fra bogen. Puden er syet som paper piecing g har en færdig diameter på ca. 19”.

Vi syr på maskine og bruger amerikanske mål. Kurset er for let øvede quiltere.

Torsdag d. 6. december kl. 18-22

5 lektioner. Pris 550kr INKL. bog og dansk vejledning

Underviser: Stine

DEMO lørdage

I efteråret afholder vi også demo lørdage en lørdag hver måned. Demo lørdagene erstatter den elles meget populære lineal klub – nu kan du bare deltage HELT GRATIS.

På demo lørdagene vil der være undervisning 2 gange i løbet af dagen. Du vil fx få demonstreret en spændende lineal eller skabelon, sjove/hurtige/spændende teknikker eller nye tilbehørs ”dimser”.

Hver gang syr vi en model, hvor linealen/skabelonen/teknikken indgår, og vi laver et mønster/en vejledning, som du vil kunne købe med hjem. Mønstret koster 59kr.

Har du lyst, kan du tilmelde dig vores mailliste, så modtager du ca. 1 uge før hver demo lørdag en mail med yderligere informationer. Desuden tilbyder vi så -10% på kit og lineal, hvis du modtager mailen. Skriv til os på stjernestoffer@mail.dk hvis du gerne vil med på listen.

 

Demo lørdage i foråret:

 

Lørdag d. 29. september

 

Lørdag d. 27. oktober

 

Lørdag d. 24. november

 

 

Alle dagene vil der være demonstration kl. 10.30 og 11.30. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

 

 

 

Longarm Maskine Quiltning

 

I Stjerne Stoffer tilbyder vi at quilte dit tæppe for dig på en stor longarm quilte maskine. Du kan vælge mellem 3 forskellige måder at få quiltet tæppet på:

 

Frihåndsquiltning

Vi quilter dit tæppe, over det hele, med det populære hjernemasse mønster.

 

Kant til kant quiltning

Vi quilter dit tæppe over det hele med et mønster, du vælger ud fra vores udvalg.

 

Speciel quiltning

Vi quilter dit tæppe i blokkene med et eller flere mønstre, du vælger ud fra vores udvalg.

 

Når du kommer ind i forretningen med dit tæppe, hjælper og vejleder vi dig med at finde det mønster, der passer til dit tæppe.

 

Er du interesseret i at få quiltet dit tæppe, så kom ind i forretningen og hør nærmere. Her kan du også hente en folder med gode råd om, hvad du skal huske, når du indleverer dit tæppe.