Velkommen til Stjerne Stoffers 

Efterår 2019

OBS! Du kan se billeder af de forskellige kursus modeller og købe pladser på holdene på vores webshop.

Så er vi klar med kursusprogrammet for efterårs sæsonen 2019. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lyse, hyggelige kursuslokale. Kursuslokalet ligger i stueplan, og der er adgang til lokalet direkte fra gaden af.

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser denne sæson. Både kurser, der især henvender sig til begyndere, kurser, der kræver noget øvelse, spændende taskekurser

På alle vores kurser, har vi max. plads til 7 personer. Det giver mulighed for små hyggelige hold, hvor der er god tid til at lære de forskellige teknikker.

Dette betyder dog også, at holdene hurtigt bliver besat, og derfor råder vi dig til, at beslutte dig hurtigt, hvis du vil med på et af holdene.

På alle kurserne er en lektion 45 min.

Ca. 8 dage før hvert kursus, vil du modtage et brev eller en e-mail med en liste over de materialer, du får brug for til kurset. Til de fleste kurser tilbyder vi sykits, der indeholder alt, hvad du skal bruge. Information herom, får du i kursusbrevet. Hvis du mangler materialer, er der altid mulighed for at handle i butikken før og efter et kursus. På kursusdagen får du 10 % rabat på alle varer.

Tilmelding foregår i butikken, eller pr. e-mail, efter ”først til mølle princippet” Betaling foregår i butikken, når du tilmelder dig.

Desværre har vi haft en del, der har tilmeldt sig et kursus, men ikke er mødt op på kursusdagen. Derfor har du først plads på holdet, når du har betalt. 

På alle vores kurser udleverer vi kursusmateriale med alle informationer og instruktioner til kursets emne. Kursusmaterialets pris er indregnet i kursusafgiften.

Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et kursus forbeholder vi os retten til at aflyse kurset ca. 8 dage før.

Læs kursusomtalen grundigt, inden du tilmelder dig, så du er sikker på, at kurset også er noget for dig. Mange af vores kurser foregår efter amerikanske mål og kan ikke laves om til centimeter. Når du tilmelder dig et sådan kursus, er det derfor en rigtig god idé, at du kender lidt til inch mål og evt. ejer eller kan låne dig frem til en lineal med inch mål.

Det er muligt at låne en symaskine i butikken, hvis du ikke har mulighed for at medbringe en selv. Reservér ved tilmelding.

 

Til alle kurser må påregnes materialeudgifter, og evt. forberedelse hjemme inden kursusdagen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os i butikkens åbningstid:

 

Mandag: kl. 10-17.00

Tirsdag: kl. 10-17.00

Onsdag: Lukket – vi har kurser hele dagen

Torsdag: kl. 10-17.00

Fredag: kl. 10-17.00

 

OBS! Inden et kursus trænger vi til en lille pause, derfor butikken har lukket fra kl. 17.00-17.45

på kursusdage. Tak for jeres forståelse J

Stjernestoffer

Frederikssundsvej 180

2700 Brønshøj

 

Telefon: 38 28 55 75

Email: stjernestoffer@mail.dk

Webshop: www.stjernestoffer.dk 

 

 

 

 

 

 

Hold nr. 1927: Double Flip Shoulder Bag 

 

Denne taske er super fin og helt speciel. Den har 2 lommer i taskens størrelse, der vendes ned og danner taskens flap. Imellem lommerne er taskens almindelige rum. Heri finder du yderligere en lynlåslomme samt en almindelig lomme. Taskens færdige mål er ca. 35 X 25 X 8cm.

 

Kurset er for øvede quiltere. Vi syr på maskine og bruger amerikanske mål.

 

Torsdage d. 21/11 og 12/12 begge dage kl. 18-22

 

10 lektioner. Pris 600kr INKL originalt mønster samt dansk oversættelse  

 

Underviser: Stine

 

 

 

 

 

 

 

Hold nr. 1928: In Control

 

Byannies nye mønster In Control minder rigtig meget om Catch All Caddy – den er bare mindre og mere handy. Den indeholder lommer på begge sider indvendigt, lommer på begge sider udvendigt, samt lynlåslomme i den ene ende og almindelig lomme i den anden. Dens færdige størrelse er ca. 15 x 25 x 15cm.

 

Kurset er for let øvede quiltere. Vi syr på maskine og bruger amerikanske mål.

 

Lørdag og søndag d. 30/11 og 1/12 begge dage kl. 10-15.30

 

16 lektioner. Pris 900kr INKL originalt mønster samt dansk oversættelse

 

Underviser: Stine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quiltning

 

I Stjerne Stoffer tilbyder vi at quilte dit tæppe for dig på en stor longarm quilte maskine. Du kan vælge mellem 3 forskellige måder at få quiltet tæppet på:

 

Frihåndsquiltning

Vi quilter dit tæppe, over det hele, med det populære hjernemasse mønster.

 

Kant til kant quiltning

Vi quilter dit tæppe over det hele med et mønster, du vælger ud fra vores udvalg.

 

Speciel quiltning

Vi quilter dit tæppe i blokkene med et eller flere mønstre, du vælger ud fra vores udvalg.

 

Når du kommer ind i forretningen med dit tæppe, hjælper og vejleder vi dig med at finde det mønster, der passer til dit tæppe.

 

Er du interesseret i at få quiltet dit tæppe, så kom ind i forretningen og hør nærmere. Her kan du også hente en folder med gode råd om, hvad du skal huske, når du indleverer dit tæppe.