Velkommen til Stjerne Stoffers 

Forår 2018

Så er vi klar med kursusprogrammet for forårssæsonen 2018. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lyse, hyggelige kursuslokale. Kursuslokalet ligger i stueplan, og der er adgang til lokalet direkte fra gaden af.

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser denne sæson. Både kurser, der især henvender sig til begyndere, kurser, der kræver noget øvelse, spændende taskekurser og som noget helt nyt kurser i børnetøj.

På alle vores kurser, har vi max. plads til 7 personer. Det giver mulighed for små hyggelige hold, hvor der er god tid til at lære de forskellige teknikker.

Dette betyder dog også, at holdene hurtigt bliver besat, og derfor råder vi dig til, at beslutte dig hurtigt, hvis du vil med på et af holdene.

På alle kurserne er en lektion 45 min.

Ca. 8 dage før hvert kursus, vil du modtage et brev eller en e-mail med en liste over de materialer, du får brug for til kurset. Til de fleste kurser tilbyder vi sykits, der indeholder alt, hvad du skal bruge. Information herom, får du i kursusbrevet. Hvis du mangler materialer, er der altid mulighed for at handle i butikken før og efter et kursus. På kursusdagen får du 10 % rabat på alle varer.

Tilmelding foregår i butikken, eller pr. e-mail, efter ”først til mølle princippet” Betaling foregår i butikken, når du tilmelder dig.

Desværre har vi haft en del, der har tilmeldt sig et kursus, men ikke er mødt op på kursusdagen. Derfor har du først plads på holdet, når du har betalt. 

På alle vores kurser udleverer vi kursusmateriale med alle informationer og instruktioner til kursets emne. Kursusmaterialets pris er indregnet i kursusafgiften.

Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et kursus forbeholder vi os retten til at aflyse kurset ca. 8 dage før.

Læs kursusomtalen grundigt, inden du tilmelder dig, så du er sikker på, at kurset også er noget for dig. Mange af vores kurser foregår efter amerikanske mål og kan ikke laves om til centimeter. Når du tilmelder dig et sådan kursus, er det derfor en rigtig god idé, at du kender lidt til inch mål og evt. ejer eller kan låne dig frem til en lineal med inch mål.

Det er muligt at låne en symaskine i butikken, hvis du ikke har mulighed for at medbringe en selv. Reservér ved tilmelding.

 

Til alle kurser må påregnes materialeudgifter, og evt. forberedelse hjemme inden kursusdagen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os i butikkens åbningstid:

 

Mandag: kl. 10-17.30

Tirsdag: kl. 10-17.30

Onsdag: Lukket – vi har kurser hele dagen

Torsdag: kl. 10-17.30

Fredag: kl. 10-17.00

Lørdag kl.10-14

 

OBS! Inden et kursus trænger vi til en lille pause, derfor butikken har lukket fra kl. 17.30-17.45

på kursusdage. Tak for jeres forståelse J

Stjernestoffer

Frederikssundsvej 180

2700 Brønshøj

 

Telefon: 38 28 55 75

Email: stjernestoffer@mail.dk

Webshop: www.stjernestoffer.dk 

Vel mødt til en kreativ sæson!

Forbehold for trykfejl

 

Hold nr. 1727: Sugar Plum

I Judy Newmans bog Quilts for Life har vi fundet denne smukke blok med kurver. På kurset syr vi blokken i hånden på amerikansk, men den kan også sys på maskine.

Vi sys i hånden og bruger amerikanske mål. Kurset er for let øvede.

Torsdag d. 14. december kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine

 

Hold: Mosaik

Mosaik syning er en super hyggelig teknik, hvor du kan få brugt alle dine mindste rester. På kurset her lærer du hvordan og vi bruger dit mosaik stykke til at sy på en toilettaske.

Vi syr på maskine og kurset er for alle.

Torsdag d. 7. december kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine

 

 

 

 

 

Hold nr. 1801: Sy på amerikansk

På dette kursus kan sy lære at sy patchwork i hånden uden pap. Teknikken kaldes populært at sy på amerikansk, fordi det er den foretrukne måde at sy i hånden på i USA.

Du lærer at lave skabeloner, skære/klippe stofferne ud og naturligvis sy delene sammen. Vi skær og syr 2 blokke, som du kan montere til et sæt grydelapper. Der vil være flere forskellige blokke at vælge imellem.

Vi syr i hånden og kurset er for alle.

Torsdag d. 18. januar kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine

 

 

 

 

 

Hold nr. 1802: Skæreteknik

Skærehjulet og patchworklinealen er en quilters bedste venner. På dette kursus kan du få en masse gode råd til, hvordan du bruger det bedst. Kurset er for alle.

Torsdag d. 1. februar kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine

 

 

 

 

 

Hold nr. 1803: Skuldertaske (Mønster fra By Annie)

Sy en superfin skuldertaske med stor klap, som kan indeholde alt fra din PC og nøgler til bøger og syting. Mønstret er i 2 størrelser – på kurset laver vi den store, som har et færdigt mål på ca. 45 X 25 X 12cm.

Du skal påregne noget hjemmearbejde både før kurset og i mellem de 2 kursusdage.

Vi syr på maskine og bruger amerikanske mål. Kurset er for øvede quiltere.

Torsdag d. 22. februar samt torsdag d. 22. marts kl. 18-22.00

10 lektioner. Pris 600kr. INKL amerikansk mønster og dansk oversættelse

Underviser: Stine

 

 

 

 

Hold nr. 1804: Ultimate Travel Bag

(Mønster fra By Annie)

Sy en stor weekend taske med færdig mål på ca. 45 X 35 X 20cm. Tasken har flere udvendige lommer – den ene med lynlås, 2 indvendige lommer – den ene med lynlås, hank, der kan tilpasses i længden samt flere andre features. Inden kurset må du regne med noget forberedelse, så vi ikke skal bruge så meget tid på at skære stof ud og quilte det på kursusdagen. På kursusdagen modtager du også en dansk oversættelse af mønstret. Vi syr på maskine og bruger amerikanske mål. Kurset er for øvede quiltere.

Lørdag d. 24/2 samt søndag d. 25/2 kl. 10-16.00

16 lektioner. Pris 1000kr INKL engelsk mønster og frokost begge dage.

Underviser: Stine

 

 

 

 

 

Hold nr. 1805: Paper Piecing

Paper Piecing er meget populært i øjeblikket, og hvis du endnu ikke har prøvet det, eller gerne vil sy noget mere, er chancen her. Du kan vælge mellem 2 forskellige blokke – den ene lidt lettere end den anden. Blokkenes færdige størrelser er ca. 30 X 30cm, så de kan fx monteres til en rigtig søde puder.

Vi syr på maskine og bruger amerikanske mål. Kurset er for alle.

Torsdag d. 1. marts kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine