Velkommen til Stjerne Stoffers 

efterår 2017

Så er vi klar med kursusprogrammet for efterårssæsonen 2017. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lyse, hyggelige kursuslokale. Kursuslokalet ligger i stueplan, og der er adgang til lokalet direkte fra gaden af.

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser denne sæson. Både kurser, der især henvender sig til begyndere, kurser, der kræver noget øvelse, spændende taskekurser og som noget helt nyt kurser i børnetøj.

På alle vores kurser, har vi max. plads til 7 personer. Det giver mulighed for små hyggelige hold, hvor der er god tid til at lære de forskellige teknikker.

Dette betyder dog også, at holdene hurtigt bliver besat, og derfor råder vi dig til, at beslutte dig hurtigt, hvis du vil med på et af holdene.

På alle kurserne er en lektion 45 min.

Ca. 8 dage før hvert kursus, vil du modtage et brev eller en e-mail med en liste over de materialer, du får brug for til kurset. Til de fleste kurser tilbyder vi sykits, der indeholder alt, hvad du skal bruge. Information herom, får du i kursusbrevet. Hvis du mangler materialer, er der altid mulighed for at handle i butikken før og efter et kursus. På kursusdagen får du 10 % rabat på alle varer.

Tilmelding foregår i butikken, eller pr. e-mail, efter ”først til mølle princippet” Betaling foregår i butikken, når du tilmelder dig.

Desværre har vi haft en del, der har tilmeldt sig et kursus, men ikke er mødt op på kursusdagen. Derfor har du først plads på holdet, når du har betalt. 

På alle vores kurser udleverer vi kursusmateriale med alle informationer og instruktioner til kursets emne. Kursusmaterialets pris er indregnet i kursusafgiften.

Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et kursus forbeholder vi os retten til at aflyse kurset ca. 8 dage før.

Læs kursusomtalen grundigt, inden du tilmelder dig, så du er sikker på, at kurset også er noget for dig. Mange af vores kurser foregår efter amerikanske mål og kan ikke laves om til centimeter. Når du tilmelder dig et sådan kursus, er det derfor en rigtig god idé, at du kender lidt til inch mål og evt. ejer eller kan låne dig frem til en lineal med inch mål.

Det er muligt at låne en symaskine i butikken, hvis du ikke har mulighed for at medbringe en selv. Reservér ved tilmelding.

 

Til alle kurser må påregnes materialeudgifter, og evt. forberedelse hjemme inden kursusdagen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os i butikkens åbningstid:

 

Mandag: kl. 10-17.30

Tirsdag: kl. 10-17.30

Onsdag: Lukket – vi har kurser hele dagen

Torsdag: kl. 10-17.30

Fredag: kl. 10-17.00

Lørdag kl.10-14

 

OBS! Inden et kursus trænger vi til en lille pause, derfor butikken har lukket fra kl. 17.30-17.45

på kursusdage. Tak for jeres forståelse J

Stjernestoffer

Frederikssundsvej 180

2700 Brønshøj

 

Telefon: 38 28 55 75

Email: stjernestoffer@mail.dk

Webshop: www.stjernestoffer.dk

 

 

Vel mødt til en kreativ sæson!

 

Forbehold for evt. trykfejl.

Hold nr. 1712: Rester

Hvis du er ligesom de fleste andre quiltere, så gemmer du på alle små og store rester fra de projekter, du har syet. Og du overbeviser selvfølgelig alle dine sy veninder (og din mand) om, at de skal bruges – på et tidspunkt… I mens vokser bunken af smukke stoffer, der ”bare” er rester… Inden de begynder at vælte ud over siderne på din reste kurv, skulle du måske vælge at deltage i dette kursus. Vi begynder med at snakke om, hvordan du kan sortere og få styr på dine rester. Hvordan kan de opbevares smartest, så der er system i det, og du nemt kan finde det, du har brug for. Og du skal naturligvis også sy. Der vil være ca. 5 forskellige resteprojekter at vælge i mellem – store og små. Så tøm kurven og kom i gang med din dårlige samvittighedJ

Vi syr på maskine eller i hånden. Kurset er for alle. OBS: De fleste af mønstrene er skrevet i inch mål.

Torsdag d. 17. august kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine

 

Hold nr. 1713: Skæreteknik

Skærehjulet og patchworklinealen er en quilters bedste venner. På dette kursus kan du få en masse gode råd til, hvordan du bruger det bedst. Kurset er for alle.

Torsdag d. 24. august kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine

 

 

 

 

Hold nr. 1714: Sommerfugl i strimler

Vil du gerne lære at sy patchwork på maskine, så er det her et rigtig godt begynder projekt. Vi syr strimler sammen til super søde blokke med sommerfugle. Mønstret er fra Missouri Star Quilt Company, men du får naturligvis en dansk version.

Vi syr på maskine og bruger amerikanske mål. Kurset er for alle.

Torsdag d. 31. august kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 250kr

Underviser: Stine

 

 

Hold nr. 1715: Børnetøj

Kom i gang med at sy børnetøj til børn og børnebørn. På dette kursus begynder vi helt fra bunden, og du kan lære at tegne mønstre op, klippe stof ud og sy det sammen. Vi syr et par nemme bukser med elastik i talje og ben. Bukserne kan naturligvis sys i forskellige størrelser. Det er muligt at låne en symaskine i butikken, hvis du har brug for det.

Kurset er for alle.

Mandag d. 11. september kl. 18-21.15

4 lektioner. Pris 300kr inkl. Minikrea mønster

Underviser: Heidi

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold nr. 1716: Treasures and Trinkets (Mønster fra By Annie)

Annie Unrein har designet denne nye, smarte boks, der kan foldes ud og indeholde alle dine vigtigste sager – smykker, sy grej eller andet. Boksen kan sys i 3 størrelser og du kan også sy små ekstra tasker til at opbevare småting i, der passer ned i boksen. Du skal regne med at skulle bruge noget forberedelsestid før begge kursusdage.

Vi syr på maskine og bruger amerikanske mål. Kurset er for øvede.

Torsdage d. 14/9 samt d. 21/9 begge dage kl. 18-22.00

10 lektioner. Pris 600kr., inkl. amerikansk mønster

Underviser: Stine

 

Hold nr. 1717: Bionic Gear Bag

Sy denne smarte taske til alle dine syting. Tasken er designet af Sally Thompson, og den er blevet meget populært i løbet af det sidste års tid. Den har 4 lynlåslommer, og kan åbnes helt, så det er overskueligt, hvad der er i den.

Kurset er for øvede. Vi syr på maskine og bruger amerikanske mål. Inden du kommer på kurset skal du selv have købt mønstret på craftsy.com. Vi har lavet en dansk oversættelse, som kun udleveres, hvis du selv har købt mønstret. Hvis du er usikker på, hvordan craftsy.com virker, så hjælper vi dig gerne.

Lørdag d. 23. september kl. 10-15.30